V mednarodnem tednu inkontinence (World Continence Week) bo v okviru projekta SuhDan 21. junija 2018 v Austria Trend Hotelu v Ljubljani potekala 2. mednarodna konferenca Kontinenca+ 2018.

Konferenca Kontinenca+ je sestavni del projekta SuhDan in naših aktivnosti na področju promocije aktivnega in zdravega življenja. Z njo nadaljujemo dosedanje aktivnosti na krepitvi kakovosti življenja na socialni in družbeni ravni. Namen konference je izmenjava mnenj s strokovnjaki in organizacijami na področju obravnave inkontinence, njen cilj pa je vzpostaviti koordinacijo in sodelovanje z aktivno vključitvijo bolnikov za izboljšanje njihovega položaja v družbi in zmanjševanju stigme bolezni.

Na konferenci, ki jo organizira Inštitut Emonicum v sodelovanju z Ministrstvom za zdravje, bodo sodelovali Svetovna zdravstvena organizacija, Age Platform Europe, vabljeni predavatelji iz Italije, Madžarske in Hrvaške ter strokovnjaki s področja zdravstvene in družinske obravnave motenj kontinence.

Vabimo vas, da se nam pridružite v skupnem raziskovanju in iskanju odgovorov na mnoga vprašanja, ki se postavljajo ob temi konference ter hkrati v sproščenem vzdušju in interaktivnem druženju sodelujete pri spoznavanju ter povezovanju s kolegi iz različnih pristopov in področij dela. Udeležba na konferenci je brezplačna.

Več informacij o dogodku (kliknite za povezavo).

Veselimo se srečanja z vami!

Inštitut Emonicum